Kahve falında yabancı düğün görmek

Kahve falında yabancı düğün görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, dertlerinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı düğün gördüyseniz:

  • İşleri yapma biçiminizdeki bir değişiklik saygı görmenizi veya desteklenmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yabancı birinin düğününü görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yabancı düğün görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kazancın düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatağında yabancı erkek görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı birini sevmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı bir kadına sarılmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı bir erkekle yatmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına işarettir.

Kahve falında yabancı adam görmek rakiplerin geride bırakılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı memlekete gitmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top