Kahve falında bacaklarında yara görmek

Kahve falında bacaklarında yara görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, dertlerden kurtulmaya, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, mal ve para kazanılacağına, iyi anlaşacağına, gönlündeki gibi sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarında yara gördüyseniz:

  • Yardımlar çabuk unutulur, farklı şeyler yapıp hatırlanmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında bacaklarda yara görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ bacağından yaralandığını görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarının yara olduğunu görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının bacağında yara görmek tartışma yaşayacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında bacağının yaralandığını görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakları yara içinde görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarında yara görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta iltihaplı yara görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top