Kahve falında bacakları yara içinde görmek

Kahve falında bacakları yara içinde görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, bedeninin de iyileşeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacakları yara içinde gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da ilişkiler sonlanabilir veya zorlanabilir.

Kahve falında bacakları yara içinde görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında bacağının yara olduğunu görmek rahat şekilde yaşayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ bacakta yara görmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işarettir.

Kahve falında bacağında yara görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına işarettir.

Kahve falında birinin bacağında yara görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında bacak yara görmek fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta derin yara görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, hayattan yana keyif bulacağına delalet eder.

Kahve falında bacağının yaralandığını görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top