Kahve falında başkasının bacağında yara görmek

Kahve falında başkasının bacağında yara görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, korkularından kurtulacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bacağında yara gördüyseniz:

  • Daha diplomatik olmakta fayda var.

Kahve falında bacağında iltihaplı yara görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin bacağında yara görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işarettir.

Kahve falında bacakta iltihaplı yara görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında bacakta yara görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet eder.

Kahve falında bacaklarını yara görmek artık rahat bir nefes alacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında bacaklarda yara görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine işarettir.

Kahve falında bacağında yara çıktığını görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının yara olduğunu görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top