Kahve falında vurulmak ölmemek

Kahve falında vurulmak ölmemek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kötü yollara gireceğine, sağlık sorunlarının artacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine inanılır.

Kahve falında vurulmak ölmemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin önerilerini bir yere kadar dinleyip, çelişkili durumlara yeni yaklaşımlar getirebilirsiniz.

Kahve falında birinin vurulduğunu duymak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tüfekle vurulmak kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ ayağından vurulduğunu görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında okla vurulmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalpten vurulmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında adam vurulduğunu görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, mutluluğa ve neşeye işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top