Kahve falında adam vurulduğunu görmek

Kahve falında adam vurulduğunu görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına işaret eder.

Kahve falında adam vurulduğunu gördüyseniz:

  • Yani özetle devamlı uyarıcı ilişkiler aramayın biliyorsunuz ki, karmaşık olmayan arkadaşlıklarda daha başarılısınız.

Kahve falında adam vurulduğunu görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan silahla vurulmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omuzdan silahla vurulmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına delalettir.

Kahve falında kendini silahla vurulmak hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına tabir olunur.

Kahve falında teröristler tarafından vurulmak huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla ayağından vurulmak daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baştan silahla vurulmak sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, eşiyle bahtiyar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlenirken vurulmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top