Kahve falında kalpten vurulmak

Kahve falında kalpten vurulmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalpten vurulmak gördüyseniz:

  • Söylenenleri çok fazla büyütmeniz gerekmiyor.

Kahve falında kalpten vurulmak kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalpten ölmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve fincanında kalp görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında kalpten ameliyat olmak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı kalpli kutu görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, hem mal ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avucunda kalp görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında elinde kalp tutmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalp sesi dinlemek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top