Kahve falında birinin vurulduğunu duymak

Kahve falında birinin vurulduğunu duymak sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında birinin vurulduğunu duymak gördüyseniz:

  • Birbirinden farklı konuları ya da başlıkları birbiriyle sentezlemek sizin için ilginç bir yaklaşım olsa da, istediğiniz sonuçları getirmesi zor olabilir.

Kahve falında silahla vurulduğunu duymak kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, birikim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin vurulduğunu duymak çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin vurulduğunu duymak hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında okla vurulmak bir süre sıkıntı çekeceğine, bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ elinden vurulmak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ağzından iğne vurulmak yükünün hafifleyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında başından kurşunla vurulmak birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top