Kahve falında vücuttan kir çıkarmak

Kahve falında vücuttan kir çıkarmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, rahatlığa ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, doğru olanı seçeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kir çıkarmak gördüyseniz:

  • Yanlız aceleciliğiniz devam ediyor.

Kahve falında vücuttan kir çıkarmak genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında vücudundan kir çıkarmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kir çıkarmak temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında vücudundan kir çıktığını görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına alamet eder.

Kahve falında vücut kiri görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunda kir görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunun kirlendiğini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında vücutta kir görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top