Kahve falında vücutta kir görmek

Kahve falında vücutta kir görmek daha iyi anlaşır olacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, hırsızlık yapacağına inanılır.

Kahve falında vücutta kir gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmekten, belli gruplara katılmaktan ya da kendinizi açıkça ifade etmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında vücudunun kirlendiğini görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda kir görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudundan kir çıkarmak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda kir çıkarmak işlerin devam edeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında vücutta kir görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında vücuttan kir çıkarmak kazancın günden güne düşeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine işaret eder.

Kahve falında vücut kiri görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında vücudundan kir çıktığını görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, yüzünün her daim güleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top