Kahve falında vücudunun kirlendiğini görmek

Kahve falında vücudunun kirlendiğini görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, istediği başarıyı göstereceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunun kirlendiğini gördüyseniz:

  • Basamakları birer birer çıkmaya çalışmalı, en tepeye ulaşmak için aceleci davranmamalısınız.

Kahve falında vücudunda kir görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işarettir.

Kahve falında vücudunun kirlendiğini görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine rivayet eder.

Kahve falında vücut kiri görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında vücudundan kir çıkarmak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudundan kir çıktığını görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, bereketin ve verimin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda kir çıkarmak hayra ve esenliğe, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında vücuttan kir çıkarmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine inanılır.

Kahve falında vücutta kir görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, insanların takdirini kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top