Kahve falında uzamış tırnak görmek

Kahve falında uzamış tırnak görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, çok zor duruma düşüleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, cesaretinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında uzamış tırnak gördüyseniz:

  • Ya da bir arkadaşınızın sizi şaşırtan konuyla bağlantısını öğrenebilirsiniz.

Kahve falında uzamış tırnak kesmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine delalettir.

Kahve falında tırnağın uzaması görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnağın uzamasını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzamış tırnak görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını uzamış görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında uzamış ayak tırnağı görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnak uzaması görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine inanılır.

Kahve falında ayak tırnağını uzamış görmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top