Kahve falında tırnağın uzaması görmek

Kahve falında tırnağın uzaması görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, işini büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında tırnağın uzaması gördüyseniz:

  • Maddi konular imajınıza, ilişkilerinize veya bazı işlerinize zarar verebilir.

Kahve falında tırnakların uzamasını görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında tırnak uzaması görmek ne yöne gideceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında uzamış ayak tırnağı görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağın uzamasını görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzamış tırnak kesmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında tırnaklarını uzamış görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnağın uzaması görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzamış tırnak görmek girilen yolda zarar edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top