Kahve falında tırnak uzaması görmek

Kahve falında tırnak uzaması görmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sıkıntının günden güne artacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında tırnak uzaması gördüyseniz:

  • Düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında tırnak uzaması görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ayak tırnaklarını uzamış görmek rızık elde edeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında uzamış tırnak görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına delalet eder.

Kahve falında uzamış ayak tırnağı görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını uzamış görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, rakiplerine büyük fark atacağına delalettir.

Kahve falında tırnağın uzaması görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ayak tırnağını uzamış görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına delalet eder.

Kahve falında tırnakların uzamasını görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top