Kahve falında ünlü biri tarafından öpülmek

Kahve falında ünlü biri tarafından öpülmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına yorulur.

Kahve falında ünlü biri tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Ay sonuna doğru ilk bakışta son derece güven uyandırabilecek olan bir kimsenin size bazı tekliflerle yaklaşması olasıdır.

Kahve falında ünlü biri tarafından öpülmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birisi tarafından öpülmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü biri tarafından öpüldüğünü görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına delalettir.

Kahve falında ünlü biri tarafından beğenilmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü birisiyle nişanlanmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü birinden iş istemek bedeninin de iyileşeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine delalettir.

Kahve falında ünlüyle sevgili olmak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlüye asik olmak uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top