Kahve falında ünlü birisi tarafından öpülmek

Kahve falında ünlü birisi tarafından öpülmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, yarardan çok zarar getireceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü birisi tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir rahatlamaya ulaşmalısınız.

Kahve falında ünlü biri tarafından beğenilmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında ünlü biri tarafından öpülmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü biri tarafından öpüldüğünü görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında ünlü birisi tarafından öpülmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü birini öldürmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü birisiyle telefonda konuşmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü birinin şarkı söylediğini görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, mutluluktan havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen bir ünlü görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top