Kahve falında ünlü birisiyle nişanlanmak

Kahve falında ünlü birisiyle nişanlanmak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü birisiyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Akıllı hamleler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında ünlü biriyle nişanlandığını görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü biriyle nişanlanmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, hasret ve özlem gidereceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü birisiyle nişanlanmak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü müzisyen görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine delalettir.

Kahve falında yabancı ünlü birini görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin bir ünlüyü görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü bir kişinin öldüğünü görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine işarettir.

Kahve falında ünlü birinin evlendiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top