Kahve falında uçan turna görmek

Kahve falında uçan turna görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, insanlara yol göstereceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında uçan turna gördüyseniz:

  • Belli konularda size katkı veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında uçan turna görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında turna balığı yakalamak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında turna sürüsü görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalettir.

Kahve falında turna görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında turna kuşu görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında turna yakalamak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine yorulur.

Kahve falında uçan halıda uçmak zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına alamet eder.

Kahve falında uçan kamyon görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top