Kahve falında turna sürüsü görmek

Kahve falında turna sürüsü görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında turna sürüsü gördüyseniz:

  • Dürüst olunmaması durumunda evde sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında turna sürüsü görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında uçan turna görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turna kuşu görmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında turna balığı yakalamak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine yorulur.

Kahve falında turna görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, eskisinden de iyi olacağına yorulur.

Kahve falında turna yakalamak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü ev görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına işaret eder.

Kahve falında keçi sürüsü almak bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top