Kahve falında turna kuşu görmek

Kahve falında turna kuşu görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turna kuşu gördüyseniz:

  • Bazı kişilere laf anlatmak veya bir şeyleri izah etmeye çalışmak, bir sincaptan uçmasını istemekle aynı şey olabilir.

Kahve falında turna kuşu görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında turna balığı yakalamak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına delalettir.

Kahve falında uçan turna görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında turna görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turna sürüsü görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında turna yakalamak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin kuşu yemesi görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kuşlar görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top