Kahve falında babasız bebek görmek

Kahve falında babasız bebek görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında babasız bebek gördüyseniz:

  • Kariyerinizdeki bir değişiklik ya da bir yer değişikliği beklenmedik arkadaşlıkları ya da benzeri şeyleri hayatınıza taşıyabilir.

Kahve falında babasız bebek görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek babası olmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına alamet eder.

Kahve falında erkek bebek babası olduğunu görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babamın bebeğini görmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasız bebek doğurmak hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın bebeğini görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında baba kucağında bebek görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında babasının bebeğini görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top