Kahve falında baba kucağında bebek görmek

Kahve falında baba kucağında bebek görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, kolaylığa kavuşacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, işlerinin kolaylaşacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulur.

Kahve falında baba kucağında bebek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki ön kabullerinizde haklı çıkabilirsiniz.

Kahve falında baba kucağında bebek görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında babanın kucağına oturmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına delalet eder.

Kahve falında babayı kucağında taşımak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek kucağına aldığını görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin kucağında bebek görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, zahmete ve çileye düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kucağına yeni doğmuş bebek almak sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine delalettir.

Kahve falında kucağında ağlayan bebek görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, zaman bulmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek kucağa almak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top