Kahve falında babamın bebeğini görmek

Kahve falında babamın bebeğini görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, sorunların hallolacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında babamın bebeğini gördüyseniz:

  • Kötü ya da yararsız alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor.

Kahve falında babasının bebeğini görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasız bebek görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baba kucağında bebek görmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın elinde bebek görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında babasız bebek doğurmak hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında babanın bebeğini görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebek babası olmak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek babası olduğunu görmek büyük zararlar getireceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top