Kahve falında tren ve gemi görmek

Kahve falında tren ve gemi görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, seyahatlere katılacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tren ve gemi gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda önemli bir gelişme gözükmüyor.

Kahve falında tren ve gemi görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında trenle ankaraya gitmek ticari faaliyetlerinin artacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında tren jetonu görmek gelirinin düşeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında trenin altında kalan birini görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında trene atlamak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yanan tren görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında treni kaçırmak yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tren olmak kazançların artacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top