Kahve falında trene atlamak

Kahve falında trene atlamak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, anne baba ile ters düşüleceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, şansının da açık olacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında trene atlamak gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurmanızı sağlayacak aktivitelerde bulunmalısınız.

Kahve falında trenin önüne atlamak birçok yeni bağlantı kurulacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında tren rayına atlamak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında trene atlamak kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında devrilen tren görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trenle yokuş çıkmak çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, arabuluculuk yapılacağına alamet eder.

Kahve falında tahta tren görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hızlı giden trene binmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tren köprüsü görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top