Kahve falında tren olmak

Kahve falında tren olmak işlerinizin bir süre güzel gideceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, ailesini de mutlu edeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, ağzının tadının bozulacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tren olmak gördüyseniz:

  • Size yakın kişilerle ilişkilerinizi gözden geçirebilir, sizleri bir arada nelerin tuttuğu veya hangi konularda anlaştığınız üzerine kafa yorabilirsiniz.

Kahve falında istasyonda tren beklemek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tren ve demiryolu görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trenin ezdiğini görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trene binmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında tren tramvay görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine yorulur.

Kahve falında treni sürmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet eder.

Kahve falında trenin üstünde yolculuk yapmak tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tren görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top