Kahve falında toprak gömülmek

Kahve falında toprak gömülmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, duymadığı sözleri duyacağına, para kazanmaya, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak gömülmek gördüyseniz:

  • Olaylar aslında göründüğü gibi olmayabilir, karışıklıklar söz konusu olabilir, hiçbir şey net olmayabilir ya da gerçekçilikten çok uzak olabilir.

Kahve falında toprağa gömülmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Kahve falında diri diri toprağa gömülmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine inanılır.

Kahve falında yarıya kadar toprağa gömülmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, işte de mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin toprağa gömüldüğünü görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak gömülmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında canlı toprağa gömülmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında kendinin gömüldüğünü görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini gömülmüş görmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top