Kahve falında kendinin gömüldüğünü görmek

Kahve falında kendinin gömüldüğünü görmek komşularla ters düşüleceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalettir.

Kahve falında kendinin gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında samana gömülmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gömü altın bulmak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalettir.

Kahve falında kendini diri diri gömüldüğünü görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda gömü bulmak eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kumuna gömülmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında evinde gömü bulmak göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında yarıya kadar gömülmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, rahatsızlık duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gömü altın görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, prestij kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top