Kahve falında toplu cenaze görmek

Kahve falında toplu cenaze görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toplu cenaze gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi derslerini kendisi alsın.

Kahve falında toplu cenaze görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında toplu bozuk para görmek neşesini kaçıracağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topluca ağlamak satışlarının ya da üretiminin artacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında toplu tabanca görmek aksiliklerin başgöstereceğine, insanlarla arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında toplu fotoğraf çektirmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında topluca hacca gitmek başarılı adımlar atılacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına tabir olunur.

Kahve falında kafada toplu iğne görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topluca kaçmak gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top