Kahve falında topluca kaçmak

Kahve falında topluca kaçmak rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, büyük düşüneceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, günah işleyeceğine inanılır.

Kahve falında topluca kaçmak gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu korumanız gerekebilir.

Kahve falında topluca kaçmak zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine işaret eder.

Kahve falında toplu halde yemek yemek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, mal ve para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toplu iğne bulmak çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında paslı toplu iğne görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine işarettir.

Kahve falında toplu anahtar görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine inanılır.

Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkartmak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında toplu kalabalık görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine yorulur.

Kahve falında ağızda toplu iğne görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top