Kahve falında toplu fotoğraf çektirmek

Kahve falında toplu fotoğraf çektirmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında toplu fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Aşırı veya sizi kötü etkileyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında toplu fotoğraf çektirmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin fotoğraf çektiğini görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla fotoğraf çektirmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında gelinle fotoğraf çektirmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle fotoğraf çektirmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında bebekle fotoğraf çektirmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle fotoğraf çektirmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çektiğini görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top