Kahve falında tezekli bal görmek

Kahve falında tezekli bal görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında tezekli bal gördüyseniz:

  • Çok önemli görüşmelerden, önemli insanlarla birarada olmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında tezekli bal görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tezek yapmak büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında tezeğe düşmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tezek yediğini görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tezeğe batmak işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru tezek görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tezek basmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında tezek temizlemek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancının günden güne düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top