Kahve falında tezeğe batmak

Kahve falında tezeğe batmak ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, çok zor günler yaşayacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında tezeğe batmak gördüyseniz:

  • Maddi maceralara atılma isteğiniz artıyor.

Kahve falında tezeğe batmak çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tezekli bal görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında inek tezeği görmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tezek temizlemek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine işarettir.

Kahve falında tezekten ev görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tezek yaptığını görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tezek görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında tezeğe düşmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top