Kahve falında tezeğe düşmek

Kahve falında tezeğe düşmek mutluluktan havalara uçulacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işarettir.

Kahve falında tezeğe düşmek gördüyseniz:

  • Karşıcins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında tezeğe düşmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet eder.

Kahve falında tezek yapmak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tezek taşımak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında tezeğe batmak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında tezekli bal görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında hayvan tezeği görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işaret eder.

Kahve falında koyun tezeği görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine işaret eder.

Kahve falında tezekten ev görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top