Kahve falında tesisat yapmak

Kahve falında tesisat yapmak aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tesisat yapmak gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tesisat yapmak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tesisat borusu görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında elektrik tesisatı görmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tesisatçı görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına inanılır.

Kahve falında su tesisatı görmek her geçen gün daha profesyonel olacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölülerle yolculuk yapmak çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında para yardımı yapmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına işaret eder.

Kahve falında yüze ağda yapmak kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top