Kahve falında su tesisatı görmek

Kahve falında su tesisatı görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su tesisatı gördüyseniz:

  • Ufak girişimlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında su tesisatı görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tesisatçı görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tesisat borusu görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında elektrik tesisatı görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tesisat yapmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşından su istemek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, hayattan her istediğini alacağına tabir olunur.

Kahve falında su yolu temizlemek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında su taşkınlığı görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top