Kahve falında tesisat borusu görmek

Kahve falında tesisat borusu görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, hatalı yollara gireceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tesisat borusu gördüyseniz:

  • Ufak girişimlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında tesisat borusu görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında su tesisatı görmek malının, parasının ve makamının artacağına, hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tesisat yapmak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tesisatçı görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında elektrik tesisatı görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baca borusu görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boru içinden geçmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanalizasyon borusu görmek umutlarının tazeleneceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top