Kahve falında tepsi tutmak

Kahve falında tepsi tutmak sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hayırlı bir yola girileceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, tövbelerin kabul olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işarettir.

Kahve falında tepsi tutmak gördüyseniz:

  • Bakın bunu değerlendirin.

Kahve falında kına tepsisi tutmak insan sevindireceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepsi tutmak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişan tepsisi tutmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında gümüş çay tepsisi görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepside yüzük görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, imkânlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında çay tepsi görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tepside çay görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak tepsi görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top