Kahve falında kına tepsisi tutmak

Kahve falında kına tepsisi tutmak hastalıklardan kurtulacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, üzgün ve hasta olacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında kına tepsisi tutmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya niyetli olmamanız ya da geri adım atmamanız durumunda duygusal sorunlar meydana gelebilir.

Kahve falında kına tepsisi tutmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kına tepsisi görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tepside kına görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında tepsi tutmak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işaret eder.

Kahve falında nişan tepsisi tutmak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında porselen tepsi görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında gümüş çay tepsisi görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında gümüş tepsi hediye etmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top