Kahve falında çay tepsi görmek

Kahve falında çay tepsi görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, başarılarının azalacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kazancının azalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çay tepsi gördüyseniz:

  • Sizi aramasını hiç beklemediğiniz, karşı cinsten biri arayabilir.

Kahve falında çay tepsisi görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş çay tepsisi görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında çay tepsi görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine yorulur.

Kahve falında tepsiyle çay görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına inanılır.

Kahve falında tepside çay görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında alüminyum tepsi görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsi dolusu yemek görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında bakır tepsi çalmak mevki kaybına uğrayacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top