Kahve falında tepenin yandığını görmek

Kahve falında tepenin yandığını görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, markasını duyuracağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepenin yandığını gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz değişiklikler için girişimde bulunmalısınız.

Kahve falında tepenin yandığını görmek kişinin evlatlarının artacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine inanılır.

Kahve falında dağın tepesine çıktığını görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına yorulur.

Kahve falında tepeyi aşmak hasret ve özlem gidereceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepeden denize atlamak falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar tepesi görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir tepe görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına işaret eder.

Kahve falında tepe çıkmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tepeye tırmanmak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top