Kahve falında beyaz tepeye tırmanmak

Kahve falında beyaz tepeye tırmanmak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tepeye tırmanmak gördüyseniz:

  • Ortak işler, ekip çalışmaları, iş birlikleri veduygusal durumunuz ön planda olabilir.

Kahve falında beyaz tepeye tırmanmak istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine yorulur.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ağacın tepesine tırmanmak dertlerin ve zorlukların da biteceğine, kötü kişilere yakın olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu tepeye tırmanmak maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, hep dua edeceğine işarettir.

Kahve falında kum tepesine tırmanmak üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine alamet eder.

Kahve falında düz tepeye tırmanmak alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tepeye tırmanmak işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında bir tepeye tırmanmak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top