Kahve falında kar tepesi görmek

Kahve falında kar tepesi görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine işaret eder.

Kahve falında kar tepesi gördüyseniz:

  • Sizde hayal kırıklığı yaratacak olsa bile, özel hayatınıza ilişkin konumunuz hakkında dürüst olmalısınız.

Kahve falında karlı tepeye çıkmak çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek tepede kar görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karlı tepeye tırmanmak yeni bir araba satın alınacağına, malında azalmaya delalettir.

Kahve falında karlı tepe görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalet eder.

Kahve falında karlı dağın tepesinde olmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karlı tepeden kaymak insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında karlı dağın tepesine çıkmak kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı tepeden inmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top