Kahve falında tepede kalmak

Kahve falında tepede kalmak varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, işlerinde verimin artacağına, güven kaybına uğrayacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına işaret eder.

Kahve falında tepede kalmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sosyal ilişkileriniz iş yaşamınız ya da özel hayatınız açısından çeşitli faydalar oluşturabilir.

Kahve falında ağacın tepesinde kalmak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında tepede kalmak yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir şehre tepeden bakmak huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, kötü işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar tepesi görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında dere tepe gezmek fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın delalet etmektedir.

Kahve falında direğin tepesine çıkmak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalet eder.

Kahve falında denize tepeden bakmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu tepeye tırmanmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top