Kahve falında ağacın tepesinde kalmak

Kahve falında ağacın tepesinde kalmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın tepesinde kalmak gördüyseniz:

  • Çelişkili durumlar ya da iniş çıkışlı hareketleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ağacın tepesinde kalmak terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere rivayet etmektedir.

Kahve falında tepede kalmak nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, güzellik ve hayır geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın tepesine çıkmak büyük sorunlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağacın tepesine tırmanmak tecrübelerini aktaracağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında ağacın tepesinde oturmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç tepesinde olmak eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir ağacın tepesinde olmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç tepesine çıkmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top