Kahve falında babanı başbakan görmek

Kahve falında babanı başbakan görmek maddi zararın büyük olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalettir.

Kahve falında babanı başbakan gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir yolculuk ya da olası iş birliklerini ilgilendiren kişilerle yapacağınız konuşmalar halledilmesi gereken işlerin daha kısa sürede hallolmasını sağlayabilir.

Kahve falında babanı başbakan görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, geri plana düşeceğine alamet eder.

Kahve falında babasının başbakan olduğunu görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına inanılır.

Kahve falında başbakanı baba olarak görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanı babam olarak görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında başbakanla yan yana yürümek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla oyun oynamak duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında başbakana yakın olmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında başbakan kızını görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top