Kahve falında başbakana yakın olmak

Kahve falında başbakana yakın olmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakana yakın olmak gördüyseniz:

  • İnatçı ya da ısrarcı kişilerle karşılaşırsanız mevzunun içine dahil olmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında başbakana yakın olmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla yakınlaşmak erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın yakınını görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanla seyahat etmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanın korumalığını yapmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, işyerini kapatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanı görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine delalettir.

Kahve falında başbakanla evlenmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına delalettir.

Kahve falında başbakan eşi olmak zorlukların giderileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top