Kahve falında başbakanı baba olarak görmek

Kahve falında başbakanı baba olarak görmek o işi canlandıracağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanı baba olarak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya sıkan bir işi bitirmeniz gerekiyor.

Kahve falında babanı başbakan görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının başbakan olduğunu görmek bunun farkına varacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanı baba olarak görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başbakanı babam olarak görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakan sohbet etmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakandan para almak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla yemek yediğini görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla halay çekmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top