Kahve falında taş balık görmek

Kahve falında taş balık görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük mutluluk duyulacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında taş balık gördüyseniz:

  • Yemek ya da içki konularında da abartılı davranışlarınız olabilir.

Kahve falında taştan balık görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balıklara taş atmak iş hayatında çok zarar edileceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taş balık görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balığa taş atmak her zaman hayırlı işler yapacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah taş görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pırlantanın taşının düştüğünü görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında taşan baraj görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı pirinç görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top