Kahve falında siyah taş görmek

Kahve falında siyah taş görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, evlatlarının hayrını göreceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında siyah taş gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat edin.

Kahve falında küçük siyah taş görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında siyah taş görmek şeytanın aklına uyacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah çakıl taşı görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah oltu taşı görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah taşlı elbise giymek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, dertlerinin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah taşlı küpe görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah tek taş görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah tek taş yüzük görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top